Αλλαγή γλώσσας: 
      English (UK)
    
      Greek

Ποιοί Είμαστε

Η MEDICA 120 στο χώρο της ομορφιάς συνέβαλε κατά μεγάλο μέρος δίνοντας τη γνώση της στις ανάγκες αυτού του επαγγέλματος που ονομάζεται αισθητική.
Εδώ και 40 χρόνια-αρχής γενομένης στη Γαλλία- ακολουθεί σταθερά την πορεία που χαράζει σιγά σιγά η επιστήμη που ονομάζουμε κοσμετολογία.
θα μπορούσαμε να πούμε, οτι η Εύα ήταν η πρώτη αισθητικός…
Πάνω από το νερό μιας πεντακάθαρης λίμνης, και ενώ το πρόσωπό της καθρεφτίζονταν μέσα σ ’αυτό, άπλωσε το χέρι της πήρε λίγο νερό και διστακτικά έπλυνε το πρόσωπο της.
Αυτή ίσως να ήταν και η πρώτη πράξη γύρω από την ιστορία της αισθητικής.
Από τότε, από το αθώο νεράκι, μέχρι σήμερα στα κολλαγόνα και στα σπογγομόρια της retinol ο δρόμος πέρασε από τα εργαστήρια μας .
Η MEDICA 120 συνδύασε όλη αυτή τη συσσωρευμένη γνώση και τη φυλάκισε σε μικρά βάζα για τη δική σας διευκόλυνση.
Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες επιλογών και συνδυασμών, ανάλογα με τις τεχνικές κάθε αισθητικού και τον εξοπλισμό της.
Θα πρέπει εδώ να θυμίσω στις νεότερες την καινοτομία που έφερε η medica 120, με τη θερμομάσκα «masque autochauffant», είναι η μάσκα που βγαίνει σαν εκμαγείο, λες και βγήκε από τα χέρια ενός καλλιτέχνη.
Σύμφωνα με τη γνώμη των αισθητικών, τίποτα καλύτερο δεν έχει γίνει στο επάγγελμά μας, κανένα τελειότερο εργαλείο στα χέρια μας.
Η απορρόφηση των κρεμών είναι τέλεια, η θερμότητα που δημιουργείται μέσα στη θερμομάσκα είναι τέτοιου βαθμού, έτσι ώστε το δέρμα μαλακώνει, οι πόροι του ανοίγουν τα προϊόντα μας απορροφώνται ευκολότερα και στο τέλος το δέρμα φαίνεται πιο λαμπερό.
Στις επόμενες σελίδες θα διαχωρίσουμε τα προϊόντα μας σε κατηγορίες, ανάλογα με τη χρήση τους, για να βοηθήσουμε στις επιλογές σας .

 

Copyright 2011 © Medica120  -  All Rights reserved    ---   Powered by Create Sense